Over ons

In 2007 begon ons prachtige verhaal in dit historische kroegje dat al 400 jaar bestaat. Sindsdien zijn we al 16 jaar lang bezig en is mijn zoon, Mathieu, een onmisbare kracht in ons team geworden. Zelf sta ik al 36 jaar met passie en toewijding in de horeca.

Voorheen had ik een andere zaak gevestigd aan de Ardooisesteenweg in Roeselare, beter bekend als de Pur-sang. Maar nu hebben we hier, in dit knusse kroegje, een nieuwe thuis gevonden.

Twee jaar geleden ondergingen we een complete renovatie van onze keuken, het terras, de buitenbar en het zaaltje. We hebben er alles aan gedaan om een sfeervolle en comfortabele omgeving te creëren waarin onze gasten optimaal kunnen genieten.

Hier bij ons kun je je onderdompelen in een authentieke ambiance, compleet met een knisperend haardvuur. Het is een plek waar je je meteen op je gemak voelt en waar je kunt genieten van de gezelligheid die alleen een kroegje als het onze kan bieden.

Het D'Armoe team heet je van harte welkom en we kijken ernaar uit om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Kom langs en laat je verwennen in ons sfeervolle kroegje waar traditie en gastvrijheid samenkomen.

Foto's 

Enkele sfeerbeelden